top of page

8 greșeli tipice ale viitoarelor mirese

În euforia logodnei, emoțiile de fericire și extaz sunt maxime. Urmează cel mai frumos eveniment din viața voastră, care trebuie să fie perfect. Cu toate acestea, trebuie să gîndiți la minte rece ce vă doriți, unde, cum și cînd se va petrece totul și cel mai important, cum veți reuși să transformați visele în realitate.

Analizînd cele 8 luni de pregătire a propriei nunți, înțeleg unde am greșit și știu exact ce aș schimba.

Și pentru că îmi doresc ca miresele să fie mereu fericite și zîmbitoare, și nici un mic detaliu să nu le îngrijoreze, vă invit sa citiți cele 10 GREȘELI TIPICE FĂCUTE DE MIRESE ÎN PERIOADA DE PREGĂTIRE A NUNȚII. Un studiu – analiză făcut în baza experienței mele și a prietenelor care au sărbătorit nunta în ultima perioadă.


1. Facem nunta asa cum doresc nasii, parintii, fratii, prietenii, vecinii, matusile, colegii…

Daca va doriti o nunta A VOASTRA, o nunta personalizata, unde detaliile sa conteze si unde voi sa va simtiti speciali, veti face o nunta asa cum doriți VOI !

Desigur trebuie sa aveti o discutie, cu parintii si cu nasii, pentru ca ei au un rol foarte important in acest eveniment. Insa deciziile conceptuale trebuie sa va apartina.

2. Vom reusi sa alegem si sa rezervam cei mai buni prestatori de servicii

In ciuda faptului ca piata serviciilor in tara noastra este foarte vasta, oferind diferite preturi, prestatori, stiluri, sunt sigura ca voi vă doriți cel mai bun produs, la cel mai competitiv pret. Deaceea grabiți-vă cu rezervarile, mai ales daca nunta o planificați in sezon (august, septembrie) intr-o zi de vineri sau simbata.

3. Nu vom apela la un organizator de nunta, este prea scump, iar datele de contact ale prestatorilor le vom gasi singuri

Un organizator de nunta nu este o sursa de contacte ale tuturor prestatorilor de servicii pe piata. El este regizorul si creatorul unei opere de arta: NUNTA VOASTRA. El este responsabil de intregul eveniment, de calitatea serviciilor si de confortul oaspetilor. Doar o companie profesionista de organizare a evenimentelor va poate garanta o nunta de succes.

4. Vom colabora cu aceeași echipa care a participat la ultimul eveniment de familie. Astfel suntem siguri de un rezultat garantat.

NUNTA IDEALA pentru prietenii voștri, nu inseamna NUNTA IDEALA si pentru voi.

Consider ca acest eveniment atit de personal, trebuie sa fie special conceput dupa gusturile, caracterul si calitatile voastre. Vă recomand să analizați și alte oferte inainte de a rezerva prestatorii pe care i-ai vazut deja la citeva nunti cu acelasi program.

5. In ziua nuntii detaliile vor fi coordonate de catre mama sau domnisoara de onoare.

Mama este probabil cea mai emotionata persoana de la evenimentul vostru. Nu cred ca vă doriți ca aceasta, printre lacrimi de fericire, sa coordoneze anumite chestii legate de decor, muzica sau show-program.

În același timp, nici domnisoara de onoare nu este angajata la nunta voastră, deaceea este nepotrivit sa cereți de la ea respectarea anumitor obligații.

Alternativa pe care o aveți este sa angajați un coordonator de eveniment. In cazul in care ați apelat la o agentie de organizare, atunci evenimentul vostru va fi monitorizat de cițiva coordonatori, fără suprataxă.

6. Nu avem nevoie de scenariul evenimentului. Totul se va desfășura de la sine

Ziua nunții este o zi în care trebuie să reușiți foarte multe, însă fără grabă și stres. Neaparat trebuie să întocmiți un scenariu al întregii zile, un scenariu repartizat pe ore, cu indicarea tuturor evenimentelor mai importante (cununie religioasă, sesiune foto, înregistrare civilă..) precum și momentele organizatorice și tehnice (transferul de la biserică la restaurant, timpul în ambuteiaj...).

De regulă, scenariul nunții este realizat de organizatorul nunții, în coordonare cu prestatorii de servicii. Iar coordonatorul, va monitoriza îndeplinirea scenariului și acolo unde vor fi anumite abateri, va interveni pentru a echilibra situația.

7. Invitații la eveniment trebuie să fie cît mai numeroși, mîncare cît mai multă și muzica cît mai tare

Fie că vă doriți o petrecere fastuoasă, o seară intimă alături de cei dragi, sau o vacanță în doi pe o insulă îndepărtată, este alegerea voastră. În această zi contează relaxarea și fericirea voastră, în forma în care v-ați imaginat mereu. Iar un organizator profesionist, va găsi calea pentru realizarea visului vostru.

8. Nu avem nevoie de flori vii la nuntă, sunt scumpe și repede își pierd frumusețea. Alegem compozițiile artificiale

De la buchetul miresei și pînă la cele mai sofisticate compoziții, orice floare prezentă la nunta voastră ar fi bine să fie vie, deoarece în această zi se naște o nouă familie.

Florile artificiale se utilizează mai puțin în decorul și floristica nunților. Ele nu arată la fel de bine și, cel mai important, nu aduc viață și prospețime. Dacă sunt corect alese, bine pregătite și poziționate convenabil, compozițiile din flori vii nu se vor ofili deloc pe parcursul evenimentului. Trebuie doar să alegi un florist experimentat.


Dacă nu vă regăsiți în cele enumerate mai sus, înseamnă că veți avea o nuntă excepțională.

Dacă totuși ați comis și voi asemenea gafe, ar trebui să vă gîndiți mai bine înainte de a lua o decizie.

Iar pentru a vă simplifica această sarcină, vă invit să ne contactați: 060283388 pentru a stabili o întîlnire. Vă veți convinge că pregătirile de nuntă pot fi foarte plăcute, și deloc stresante.

VĂ AȘTEPT CU DRAG!!!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page