top of page

5 pași în alegerea organizatorului de nuntă potrivit

Planifici nunta ?

Ai puțin timp pentru pregătire?

Nu cunoști multe detalii despre procesul de organizare și desfășurare a unei nunți?


Tot ce trebuie să faci este să îți găsești un organizator competent, care te va ajuta să depășești perioada stresantă și va organiza pregătirile astfel, ca rezultatul final să fie cel așteptat de tine.


Pentru a face alegerea corectă, ar fi bine să urmezi pașii de mai jos:

  • CONSULTĂ PRIETENII care au sărbătorit recent nunta și află cine a fost magicianul care i-a ajutat să aibă o nuntă de vis. Poate găsești opțiuni disponibile. În caz contrar, poți folosi ușor internetul, rețelele de socializare și forumurile ca să te inspiri și să găsești contactele necesare.


  • DISCUTĂ! Stabilește neaparat o întîlnire cu cîțiva dintre organizatorii din oraș. Contează să vezi portofoliul și cît de experimentați sunt. Totuși, la fel de important în această alegere este compatibilitatea și plăcerea de a comunica cu această persoană. Trebuie să știi că anume cea pe care o vei alege îți va fi alături pînă la nuntă, de aceea este primordial să fie cineva cu care poți discuta și care îți inspiră încredere.


  • FII SIGURĂ CĂ EȘTI AUZIT ! De multe ori profesioniștii anumitor industrii, sunt foarte încrezuți în forțele proprii și fac totul așa cum cred ei ca e cel mai bine. Însă, nu întotdeauna, ceea ce e bine pentru ei, e bine și pentru tine. Asigură-te că ești auzită de interlocutorul tău și că toate dorințele pe care le ai vor fi realizate.


  • ANALIZEAZĂ OFERTA ! Înainte de a lua o decizie, analizează oferta propusă de organizator. Ideal ar fi să primești mai multe opțiuni pentru a le compara și a o alege pe cea mai bună. Aici trebuie să fii atentă nu doar la preț, dar și la serviciile incluse, calitatea și nivelul lor de prestare. Nu uita, scopul tău este să alegi produsul cel mai bun la cel mai avantajos tarif.


  • PUNE ÎNTREBĂRI ! Nu ezita să întrebi ori de cîte ori ceva nu îți este clar. Serviciile organizatorilor de nunți sunt o noutate în țara noastră, deaceea poți avea mai multe neclarități atunci cînd vei primi oferta. Nu te stingheri să îl suni pe organizator și să ceri mai multe detalii pentru fiecare poziție.


Odată ce ai trecut și de punctul 5 al acestei liste, pot să te felicit, probabil ai decis deja cui vei încredința organizarea celei mai importante zile din viața ta. Sunt sigură că vei avea o nuntă de vis!

Pentru a-mi pune întrebări sau pentru a stabili o întîlnire, ne poți contacta: 060 28 33 88.

Succes în alegerea TA și nu uita să îți asculți INIMA.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page